Info

Sport en depressiviteit..

Mensen die (outdoor) sporten hebben minder vaak psychische stoornissen, zoals depressies, fobieën, andere angststoornissen en alcoholverslaving, dan mensen die niet sporten. Ook ontwikkelen mensen die sporten minder vaak voor het eerst in hun leven een depressie, fobie, andere angststoornis of drugsverslaving. Zo hebben mensen die bijvoorbeeld een tot drie uur per week sporten, vijftig procent minder kans om over een periode van drie jaar een psychische stoornis te ontwikkelen dan mensen die geen actieve sport beoefenen.

Herkent u zich:

Herkent u het gevoel van lusteloosheid, neerslachtigheid en laat uw conditie te wensen over?
Kan dit misschien komen door ons hedendaags haastig bestaan en overvolle agenda’s, dat zowel ons lichamelijke als psychische welzijn daardoor op een wat lager niveau kan komen te staan. Zou u ook niet daar op een leuke maar vooral sportieve manier verandering in willen brengen?
Wat we allemaal wel weten, is dat sporten zoals hardlopen gezond voor ons is. Dus neemt u nu misschien wel een moeilijke maar zeker een belangrijke stap in uw leven.
Wij van Outdoorcoaching Noord kunnen u daarbij helpen, bij ons leert u op een ontspannen, leuke en verantwoordelijke manier hardlopen, dus trek de stoute (sport)schoenen aan.

Bel of vul het contactformulier in voor opgave of aanvullende informatie.


Het outdoor team..

(Bezocht 144 totaal, 1 vandaag)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.